Breaking News

Heroesinarizona

Voor een aluminium schuifpui moet je zijn bij Schipper Ede

Schipper Ede is een familiebedrijf dat sinds 1959 gespecialiseerd is op het gebied van aluminium kozijnen en schuifpuien. Hun fabriek, showroom en kantoor zijn gevestigd in het Gelderse Ede. Vanuit daar verzorgd Schipper-Ede voor zowel particulier als zakelijk hun werkzaamheden. Niks is te gek voor Schipper-Ede zelfs niet als het gaat om 150 schuifdeuren in een nieuwbouwproject of het voorzien van een jaren 30 woning van nieuwe kozijnen of een het plaatsen van een aluminium schuifpui. Schipper-Ede is in 1959 begonnen als een eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op aluminium schuifpuien en kozijnen.

Kwaliteit staat voorop voor uw aluminium schuifpui

Schipper Ede vindt kwaliteit van de aluminium schuifpui erg belangrijk en heeft hiervoor meerdere manieren om dit te waarborgen. Schipper-Ede werkt bijvoorbeeld enkel met hun eigen montageploegen, die stuk voor stuk bestaan uit mensen die uitblinken in hun vak ze hebben de juiste kennis en ervaring om uitdagingen op te kunnen lossen om zo altijd de beste aluminium schuifpuien en kozijnen te kunnen plaatsen. Schipper-Ede heeft een moderne fabriek die volledig is voorbereid op het maken van kozijnen en aluminium schuifpuien naar specifieke wensen van de klanten. Jaarlijks verlaten duizenden kozijnen de fabriek in Ede. Indien u interesse heeft in nieuwe modellen van aluminium schuifpuien of kozijnen dan kunt u een bezoek brengen aan de showroom van schipper-ede om inspiratie te doen. Ook kunt u in de showroom terecht om geadviseerd te worden over welke producten voor uw wensen geschikt zijn.

Anders dan andere bedrijven

Elk bedrijf zegt natuurlijk dat zij de beste zijn in wat ze doen. Maar het is goed om te weten dat wanneer u interesse heeft in producten van Schipper-Ede, dat u zakendoet met een groot familiebedrijf dat al sinds 1959 succesvol is in het maken van aluminium schuifpuien en kwalitatief sterke kozijnen. Naast dit is Schipper-Ede gevestigd bij de overkoepelende brancheorganisatie genaamd VMRG. Deze organisatie stelt kwaliteitseisen en adviezen en hier wordt Schipper-Ede regelmatig op getest. Waardoor ze continu over de actuele regelgeving van kwaliteit beschikken

Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met Schipper-Ede.