Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vanaf hoe oud kun je beginnen bij Rijschool Den Haag?

Vanaf hoe oud kun je beginnen bij Rijschool Den Haag?

 

 

 

 

 

Het is bij rijschool Den Haag mogelijk om al jong te beginnen met rijlessen, want jong geleerd is oud gedaan. Vanaf 16 jaar kun je beginnen met lessen en vanaf 17 jaar is het ook echt mogelijk om je rijbewijs te gaan halen bij Rijschool Den Haag.

 

We hebben speciale instructeurs die gespecialiseerd zijn in rijlessen met pubers en jongeren. De rijlessen zijn wat informeler en de kandidaat is vooral veel kilometers aan het maken met complexe opdrachten tussendoor.

Als je nog zo jong bent is het natuurlijk belangrijk dat je de totale controle over een auto hebt en geen gevaar wordt op de weg.

 

De eerste kennismaking voor Rijles Den Haag.

 

Om de klant zo goed mogelijk te helpen starten we altijd met een eerste kennismaking. Dit doen we in de vorm van een gesprek, waarbij we de kandidaat zien en waar ook de instructeur bij zit. We leren hier elkaar kennen en zorgen voor een gemakkelijke sfeer, zodat dit ook doorzet tijdens de rijlessen.

Het is belangrijk om te weten waar je aan toe bent voor je aan rijlessen start.

De verschillende mogelijkheden worden allemaal doorgenomen. Bijvoorbeeld de soort auto, het traject, de prijzen en ook het aantal lessen. De kandidaat heeft hierin veel keuzes te maken.

Er wordt aan het einde van het gesprek een afspraak gemaakt voor de eerste echte les en de kandidaat kan vast gaan beginnen aan het leren van zijn theorie Den Haag. De theorie moet namelijk ook gehaald worden!

 

http://drivercompany.nl/