Breaking News

Heroesinarizona

Uw pakket optimaal beschermen

 

U gaat binnenkort iets versturen naar iemand wat kwetsbaar is en niet mag beschadigen. Nu vraagt u zich af hoe u uw pakket en de goederen die erin zitten het best kunt beschermen. In dit artikel leest u precies op welke manier u uw goederen optimaal beschermt en er voor zorgt dat de goederen niet beschadigd raken tijdens het verzenden.

Waarin verzenden?

Wanneer u uw zending goed beschermt wilt verzenden is een stevige verzenddoos een goede basis. Verzend uw goederen daarom niet in een verzendzak maar maak gebruik van een ruime verzenddoos om uw pakket zo goed mogelijk te beschermen. Verzenddozen zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten. Wij raden u aan om een verzenddoos aan te schaffen die gemaakt is van drie-golfkarton. Deze verzenddoos is zeer stevig en bestand tegen schokken e.d.

Opvullen

Om ervoor te zorgen dat uw goederen niet los in de verzenddoos zitten, is het belangrijk dat u de verzenddoos opvult met opvulmateriaal. Een voorbeeld van goed opvulmateriaal zijn schuimkorrels. Schuimkorrels zorgen er voor dat uw goederen op hun plaats blijven en beschermt worden tegen vallen. Zorg er daarom voor dat holle ruimtes in uw verzenddoos gevuld worden met opvulmateriaal.

Wikkelfolie & verzendzakken

Omdat een verzenddoos van karton wordt gemaakt, kan het verstandig zijn om de doos vocht- en vuilafstotend te maken. Voor kleine pakketten kunt u een verzendzak om het pakket doen en deze strak vast tapen. Bij een groter pakket kunt u het beste wikkelfolie kopen. Deze kunt u om het pakket wikkelen om het pakket (zo goed als helemaal) waterdicht te maken.

Pakketzegel

In sommige gevallen kan het verstandig zijn om een pakketzegel aan te schaffen. Met een pakketzegel kunt u uw pakket verzekeren tot €5.500. Zo weet u zeker dat u geld terug krijgt wanneer er iets gebeurt met uw pakket.

Op zoek naar een stevige verzenddoos en alle benodigdheden voor het beschermen van uw goederen? Bij verpakkingvoordeel.nl vind u alles wat u nodig heeft!