Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Touringcar huren bij Noot

Bij Noot bent u aan het juiste adres om een touringcar te huren. Wij hebben een uitgebreid aanbod in diverse maten en soorten. In sommige gevallen is het handig om te beschikken over goed vervoer voor een grote groep mensen, denk hierbij aan dagtochten, meerdaagse reizen, concert- of theatervervoer, schoolreisjes of personeelsfeesten. Op zo’n moment biedt Noot de oplossing!

Een touringcar huren op maat

Noot biedt verschillende mogelijkheden om een touringcar op maat te huren. Zo kunt u voor luxe gaan en een koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning en voetsteunen in de bus hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden en zo ontbreekt het u niet aan gemak onderweg. Een bus kan van 60 zitplaatsen worden omgebouwd naar 40 zitplaatsen, zodat er meer beenruimte ontstaat. De zitplaatsen worden dan wat verder uit elkaar gezet en kunnen worden gedraaid met een tafeltje ertussen. Zo heeft u ook nog eens een gezellige rit! Verder biedt Noot ook verschillende mogelijkheden om uw touringcar van nog meer maatwerk te voorzien. We kunnen uw bus zelfs voorzien van reclame van uw organisatie.

Personeelsfeesten

Niet alleen voor uw touringcar bent u bij Noot aan het juiste adres, maar Noot heeft ook een geweldig netwerk en contact met feestlocaties, restaurants, hotels en dagtochtbestemmingen. Als u zelf weinig tijd heeft om bijvoorbeeld een personeelsfeest te plannen, nemen wij dat u graag uit handen. Wij maken van uw personeelsfeest een waar festijn, waarbij het u aan comfort niet ontbreekt. Wij adviseren u natuurlijk graag en vrijblijvend over alle opties die mogelijk zijn bij Noot.

Waarom bij Noot?

Bij Noot bent u veilig. Wij zorgen voor goed onderhouden vervoersmiddelen, die aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid in het personenvervoer voldoen. Ook onze chauffeurs bezitten hun wettelijke diploma’s en worden elk jaar opnieuw getraind in rijvaardigheid. Onderweg kunt u daarnaast ook genieten van hun gastvrijheid. Wij streven ernaar u een fijne ervaring te geven met het reizen, hierbij hopen wij de best mogelijke prestatie tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden te leveren en wij streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Bij ons bent u in betrouwbare, veilige en comfortabele handen.