Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Sym Mio snor

Het middensegment scooters krijgt niet altijd de aandacht die het verdient. Toch zijn er tussen de budget scooters en de luxe scooters enkele pareltjes die je zeker niet mag missen! De Sym Mio snorscooter bijvoorbeeld. Deze scooter biedt de luxe van de topmerken tegen een aanzienlijk lagere prijs. Zo kun je een lekker weekendje gaan touren voor het geld dat je uitspaart op een veel duurdere scooter. Laten we de Sym Mio snorscooter eens nader bekijken, er is genoeg te zien!

 

Sym Mio 50 snorscooter

Dit model heeft een 50cc motor, zowel op de bromscooter als snorscooter uitvoering. Het grote verschil is dat de snorscooter begrensd is op 25km/u. De motor rijdt lekker pittig omdat deze gemaakt is voor hogere snelheden. Zo combineer je een veilige snelheid met een sportief karakter.

 

Combinatie van klassiek en modern

Hoewel de Sym Mio snor scooter onder de “retro” scooters te scharen valt is het design toch heel modern met een eigen karakter. De koplamp is niet met het stuur verbonden maar in de kap verwerkt wat het een opvallend en strak uiterlijk geeft. Daarnaast zijn er accenten van chroom die de scooter een zeer luxueuze uitstraling geeft.

 

Beter onderhoud met de Sym Mio snorscooter

Vaak is het zoeken wanneer de scooter een servicebeurt nodig heeft. Met de Sym Mio snorscooter krijg je vanzelf een seintje als het tijd is voor onderhoud. Dat is erg praktisch en tijdig onderhoud kan de levensduur van een scooter ook aanzienlijk verlengen,

 

De Sym Mio snorscooter is luxer dan je denkt

Je zou niet verwachten dat een midprice scooter naast bouwkwaliteit ook nog bijzondere snufjes biedt. Toch kun je rekenen op een brede voetenplank, een haakje voor tassen en de buddyseat is via een knop aan het stuur te openen.

 

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Als je vlot en veilig wilt rijden, maar niet teveel geld uit wilt geven is de Sym Mio snorscooter wellicht de ideale scooter voor jou. Je hoeft geen helm te dragen, je kunt rijden op het fietspad en deze scooter vergt zeer weinig onderhoud. Kijk snel in de webshop voor alle technische informatie en bestelmogelijkheden.

https://www.fastfuriousscooters.nl/sym/sym-mio/