Breaking News

Scooter slot kopen online

Met een goed scooter slot staat jouw scooter veilig geparkeerd. Een scooterdief gaat altijd voor de scooter die het meest eenvoudig te stelen is. Zorg dat jouw scooter niet aantrekkelijk is voor scooterdieven met een goed scooter slot. Jouw verzekering zal je dankbaar zijn!

 

Scooter slot voor de verzekering

Je hebt zojuist een nieuwe scooter gekocht en wil deze goed verzekeren. Naast een verzekering voor de schade kies je ook voor een diefstalverzekering. De verzekeraar zal vaak eisen stellen aan een scooter slot, het standaard contactslot is echt niet voldoende. Lees goed de voorwaarden van de verzekering en koop een scooter slot dat minimaal voldoet aan de gestelde eisen.

 

Scooter slot met ART keuring

De verzekering zal vaak een scooter slot met ART keuring eisen. ART is een onafhankelijke instantie die sloten testen op verschillende aspecten. Hoe langer het duurt om het slot open te breken, hoe hoger de waardering is. Meer sterren betekent meer beveiliging. Een ART rating van 5 sterren is het hoogst haalbare, dit zijn de beste scooter sloten.

 

Langer is niet altijd beter

Wanneer je een kettingslot koopt kun je kiezen uit een lang scooter slot of een korter exemplaar. Een lang slot is ideaal om aan een paal of muurbeugel te bevestigen, maar als die los ligt is deze eenvoudiger door te knippen. Ook is een langere ketting zwaarder en groter om mee te nemen. Hoewel de ketting aan een vast object leggen veiliger is, kun je in sommige gevallen beter kiezen voor een kortere kabel aan het wiel.

 

Wanneer je kiest voor een diefstalverzekering is het van groot belang de voorwaarden goed te lezen en alle regels op te volgen om later problemen te voorkomen. Koop een scooter slot dat voldoet aan de eisen. Raak de sleutels niet kwijt, je moet ze overleggen wanneer je aanspraak moet maken op de verzekering. Gelukkig zul je met een goed scooter slot nooit aanspraak hoeven te maken op de verzekering, jouw scooter zal dan netjes blijven staan waar het hoort!