Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Met een lamelparket heeft u een mooie goedkope vloer!

Heeft u weleens nagedacht om een lamelparket aan te schaffen in plaats van een houten vloer? Misschien heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u wat meer warmte creëren in het huis. Maar een houten vloer vindt u teveel werk om bij te houden en zoekt daarom een alternatief. Wij, van Bax Houthandel, laten u het verschil merken van de vloeren en helpen u met het maken van de juiste keuze!

Wat is het verschil tussen een normale houten vloer en een lamelparket?

Eigenlijk is er niet een heel groot verschil tussen een houten vloer en een lamelparket. Het enigste verschil tussen de twee is dat een lamelparket goedkoper is dan een normale houten vloer. Dit komt omdat een houten vloer geheel uit pure soorten hout bestaat. Een vloer is gemaakt uit allerlei lagen. Bij een normale houten vloer zijn alle lagen gemaakt met het soort hout wat er wordt gebruikt of gekozen. Dit is anders met een lamelparket. Met een lamelparket is alleen de bovenste laag, waar u naar kijkt en op loopt, van puur hout en de rest van de lagen zijn van goedkopere houtsoorten gemaakt. Hierdoor hoeft u helemaal niet de vloer te verzorgen en heeft u toch de warme uitstraling die u wilt in uw huis. Dus waarom een dure houten vloer kopen als het anders kan?

Bax Houthandel

Deze mooie vloeren kunt u vinden bij de specialist van houten vloeren, Bax Houthandel. Wij weten precies wat voor vloer het beste past bij uw huis en laten u de verschillende mogelijkheden zien. Bovendien weet u zeker dat uw vloer van topkwaliteit is, omdat wij deze vloeren allemaal in onze eigen fabriek maken. Daarom leveren wij ook de producten rechtstreeks naar uw locatie om deze voor u in te leggen in huis.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf Bax Houthandel? Bekijk dan de website www.baxhouthandel.com voor meer informatie over de vloeren en de service die ze u als klant kunnen aanbieden. Hopelijk kunnen wij u goed adviseren over een mooie houten vloer.