Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Medewerkersonderzoek

Stel jezelf voor u bent een eigenaar van een groot magazijn. In het magazijn heeft u een groep vaan 100 medewerkers onder u. dit is gesplist in de organisatie en u heeft verschillende niveaus als het gaat om het management. U heeft een werk ploeg van 85 medewerkers. 10 leidinggevenden zorgen ervoor dat uw magazijn draaiende blijft. Deze 10 leidinggevenden geven rapport aan u en 5 andere directeuren. Hoe zorgt u er dan voor dat deze medewerkers zich prettig voelen? Het is namelijk zo dat een verandering binnen de organisatie of in de werkzaamheden veel voordelen kan brengen voor het management.

Deze veranderingen in de organisatie of de werkzaamheden kunnen niet voordelig zijn voor de rest van uw medewerkers. Dit kan leiden tot enige frustraties en veel problemen en stress bij uw andere 85 medewerkers. Het is dan ook belangrijk dat u weet hoe de medewerkers tegen bepaalde zaken en werkzaamheden aankijken. Dit kunt u doen door de medewerkers te laten meedoen aan een zo gehete medewerkerstevredenheidsonderzoek. Deze medewerkers willen graag hun stem laten horen en hopen dus ook dat hun mening van enige belang en impact heeft voor uw bedrijf en voornamelijk voor de medewerkers zelf. Het is dan ook zeer verstandig om deze medewerkers onderzoeken minimaal 1 keer per jaar te laten plaats vinden binnen uw bedrijf zodat u ervoor zorgt dat u precies weet wat er gaande is binnen uw bedrijf.

U kunt een medewerkersonderzoek zelf doen maar daar heeft u waarschijnlijk geen tijd voor dus is het heel handig dat uw bedrijf zich bezig houdt met de vele taken en werkzaamheden die uw bedrijf draaiende houden. U kunt het beste dit onderzoek over laten aan een bedrijf die voor u dit doet. Dit bespaart tijd en onnodige kosten. U zorgt er dan ook voor dat dit wordt uitgevoerd door specialisten en dat u zo de beste resultaten krijgt. U kunt op onze website meer informatie hierover vinden. We hopen dat wij snel dit onderzoek voor u mogen uitvoeren.

http://carrierepoort.nl