Breaking News

Heroesinarizona

Ik wilde niks anders dan de Sym Fiddle 2!

Ik heb er altijd van gedroomd om rond te rijden in de geweldige Sym Fiddle 2 bromscooter. Al vanaf mijn zesde ben ik helemaal verliefd geworden op scooters in het algemeen. Ik vond ze de beste voertuigen die er bestonden. Nu zijn we tien jaar verder en ik mag eindelijk voor mijn verjaardag een bromscooter uitgaan zoeken. Ik kon echt niet wachten en heb voor die tijd al research gedaan welke ik wilde. Uit de resultaten is gebleken dat ik heel graag de Sym Fiddle 2 bromscooter wilden hebben!

Waar kon ik voor de beste prijs de Sym Fiddle 2 krijgen?

Toevallig weet ik dat de Sym Fiddle 2 bromscooter best een prijzige scooter is vergeleken met andere bromscooters. Maar deze had een speciaal plekje in mijn hart gekregen, toen ik een keer een proefritje ermee mocht maken van mijn tante die hem ook had. Na die ervaring kon ik deze scooter niet meer uit mijn hoofd halen, helaas mijn ouders ook niet. Daarom gingen we naar verschillende aanbieders van bromscooters om te kijken welke de beste prijs had voor deze bromscooter. We zaten er misschien ook over na te denken om eerst de bromscooter te huren, vanwege de prijzen. Want sommige bedrijven vroegen niet normaal hoge bedragen hiervoor! Gelukkig na een tijdje zoeken kwamen we bij Polderscooter terecht.

Top service bij Polderscooter

Daar zagen we meteen in de showroom de bromscooter staan die ik wilde. Natuurlijk had die ook best een hoge prijs voor een scooter. Maar bij hun kon ik kiezen om deze te huren of zelfs te leasen! Wij hadden geen idee dat je bromscooter kon leasen, maar dat is nu ook blijkbaar iets. Dus omdat me ouders graag geld wilde besparen hebben ze gekozen voor het leasen en heb ik eindelijk mijn gloednieuwe bromscooter. Ik gebruik hem bijna dagelijks en ik kan echt niet meer zonder.

Kom gerust een keer langs!

Wilt u ook een gave scooter aanschaffen? Kom dan eens langs in onze grote showroom van Polderscooter. Daar staan de meeste scooter die wij in het assortiment hebben gepresenteerd en u kunt zelfs op de meeste scooters een testrit maken. Wilt u toch iets meer informatie over ons bedrijf, dan kunt u altijd terecht op onze website www.polderscooter.nl.