Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

HSV-tmp, spuitgieterij

Als spuitgieterij kan HSV-tmp voor u grote kunststof spuitgietproducten op maat voor u ontwikkelen. U wist het misschien niet, maar wij zijn sinds de start van onze organisatie ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese producenten van grote kunststof producten. Ondanks dat feit zijn we eigenlijk gewoon een open organisatie, met een team van enthousiastelingen die vooral veel passie hebben voor kunststof. We zijn ongecompliceerd, en willen graag persoonlijk met u kennismaken om het te hebben over het product dat u wilt ontwikkelen.

Productontwikkeling bij onze spuitgieterij

Bij onze spuitgieterij is het mogelijk om vanaf ieder stap in het proces van productontwikkeling met ons samen te gaan werken naar het eindproduct. Er valt wel veel voordeel te behalen van in een vroeg stadium met ons al de samenwerking te beginnen. U profiteert namelijk van de vakkennis die we hebben over kunststoffen en productiemethoden, waarmee we u kunnen adviseren of wat wel of niet realistisch is, welke kunststoffen het meest geschikt zijn voor de eisen die u aan uw producten wilt stellen en wat er allemaal qua productie juist wel of niet haalbaar is. Op onze website kunt u kijken wat de doorlooptijden voor een gemiddeld ontwikkelingstraject is. Ieder product is natuurlijk anders, dus het kan behoorlijk verschillen, maar dan krijgt u in ieder geval een indicatie.

De productie en logistiek

Als we eenmaal het hele ontwikkelingstraject hebben doorgelopen zijn we aangeland bij de daadwerkelijke productie van uw product! Bij HSV-tmp zijn er een aantal verwerkingsmethodes mogelijk zoals spuitgieten, thermoplastisch schuimgieten en cascade spuitgieten. Wilt u weten wat dat allemaal betekent? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen om erover te vragen, we leggen het graag uit! Daarnaast moet er nagedacht worden over de logistiek van het transporteren. In uw product design is het al handig om na te denken over het vervoer van het product, en eventueel aanpassingen te maken in het ontwerp zodat het makkelijker wordt om te vervoeren. Zo kunt u lagere transportkosten krijgen door een slim productontwerp en verpakkingsoplossingen die van tevoren bedacht zijn. Hierdoor worden uw producten niet alleen voordelig maar ook veilig vervoerd.