Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hoveniersbedrijf Veenendaal voor een goed tuinontwerp

Bij Exalto Hoveniers, hoveniersbedrijf in Veenendaal, bent u aan het juiste adres wanneer u bijvoorbeeld onlangs verhuisd bent naar een nieuwe woning en u de tuin onder handen wilt nemen. Of wanneer u perceel in de loop der jaren zoveel toevoegingen en veranderingen heeft ondergaan dat het er niet meer uitziet of functioneert zoals het hoort. Als dat het geval is, is het de moeite waard om te investeren in een goed tuinontwerp dat uw buitenruimte echt zo praktisch en uitnodigend mogelijk maakt.

Dankzij hoveniersbedrijf Veenendaal stijgt de waarde van uw woning

Een goed tuinontwerp door hoveniersbedrijf Veenendaal zal niet alleen waarde toevoegen aan uw woning. Het zal u aanmoedigen om meer tijd buitenshuis door te brengen. Lekker eten met vrienden en familie, lezen of gewoon ontspannen. Er is een sterke link tussen welzijn en de natuur en dus kan een prachtig ontworpen tuin u helpen zich beter te voelen. En laten we eerlijk zijn, u heeft ook betaald voor die buitenruimte, waarom er dan niet het beste van maken?

Een goed tuinontwerp samenstellen

Bij het ontwerpen van een buitenruimte moet u uzelf enkele vragen stellen. De antwoorden op deze vragen zijn uw belangrijkste overwegingen.

Waarvoor wilt u uw tuin gebruiken?
Maak een lijst van alles en probeer ook vooruit te denken. Bijvoorbeeld:  Wilt u buiten koken en eten? Zelf groenten kweken? De was drogen? De containerbakken opbergen? Toegang krijgen tot de garage, schuur of achterpoort? Heeft u kinderen of huisdieren die de tuin gaan gebruiken? Moet u nadenken over de toegang voor rolstoelen?

Waar gaat u de tuin in en wat wilt u eerst zien of doen?

Misschien wilt u vanuit de openslaande deuren direct een buiten eetruimte betreden en van daaruit op een gazon komen waar de kinderen kunnen spelen, maar toch gezien kunnen worden. Loopt u vanaf de achterdeur naar uw tuinkantoor, wilt u langs paden slenteren die door geurende struiken geflankeerd worden of wilt u er direct naartoe? Wilt u een onderdak voor regenachtige dagen?

Goed tuinontwerp is meer dan alleen het plaatsen van items.

Het gaat erom hoe ze er vanuit alle andere delen van de ruimte uit zullen zien – ook vanuit de ramen op de bovenverdieping. Hoe beweegt u zich in de tuin? Wilt u alles in één keer zien of wilt u dat alles in één keer wordt onthuld terwijl u de tuin verkent? Op al deze vragen heeft Henk-Jan van Exalto Hoveniers een antwoord. Schakel hem gerust in als u hulp nodig heeft.