Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Ho! Stop maar met zoeken naar een houten picknicktafel!

Bent u op zoek naar een houten picknicktafel? Ik ben er zeker van dat u een model naar uw smaak zult vinden bij www.houtenpicknicktafelkopen.nl. Zij hebben een aardig assortiment houten picknicktafels en maken ze zelfs op aanvraag en op maat. Al meer dan 150 jaar verkoopt de familie van Tim Ebergen, de huidige eigenaar van dit bedrijf, hout. Door de kredietcrisis was het noodzakelijk om creatief te gaan zijn vanwege teruglopende inkomsten en stijgende kosten. Vandaar het idee om tuinmeubels te gaan maken. Ze zijn een bedrijf dat geen massaproductie levert. Alles wat zij maken wordt op bestelling en als maatwerk gemaakt en is daarom uniek te noemen. Omdat via internet de webshop een hoge vlucht nam, verkopen ze op die manier standaardproducten waarvoor de meeste vraag is. Hun assortiment picknicktafels is zeer gevarieerd. Niet alleen picknicktafels, maar ook tuintafels en tuinbanken. Neem gerust eens een kijkje op de website voor inspiratie of daadwerkelijke aanschaf van een prima kwaliteitsproduct.

Een houten picknicktafel is meer dan houten planken aan elkaar

Een houten picknicktafel of een tuinbank is veel meer dan een paar aan elkaar geschroefde houten planken. Het is een verhaal. Het is een dienst. Het is zowel een sociaal als een ecologisch proces. Mensen kiezen graag voor een goede kwaliteit hout en een service waar je u tegen zegt en om trots op te zijn. Ze kunnen ook voor de levering zorgdragen zodat de producten in perfecte staat bij u aankomen. De meeste meubels worden binnen 2 tot 4 weken gemaakt én geleverd. Op de website treft u meer belangrijke informatie aan over de bezorging. Maar u kunt ook altijd zelf afhalen. Maar pas nadat u een bericht heeft gehad dat uw bestelling gereed is.

Afgeronde hoeken?

Meubels met scherpe hoeken kunnen vaak leiden tot verwondingen. Daarnaast worden tuintafels/banken niet alleen gebruikt door volwassenen, maar ook door kinderen, die in de tuin spelen. Vanuit dit perspectief kunt u ervoor kiezen om de meubels die u bij dit bedrijf laat maken, te laten voorzien van afgeronde hoeken. Dat is het voordeel van maatwerk op aanvraag. U krijgt wat u vraagt.