Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Guy Munneke, uw vakkundige stukadoor in Zeist

Bent u op zoek naar een hoogwaardige, vakkundige stukadoor uit omgeving Zeist? Een stukadoor die op uiterst professionele wijze uw muur kan stuken? Natuurlijk moet u dan contact opnemen met Guy Munneke in Driebergen, provincie Utrecht. Al ruim 20 jaar heeft hij op heel wat locaties in het land gewerkt aan het verfraaien van muren en plafonds. Zowel binnen als buiten. Hij draait er zijn hand niet meer voor om. Of het nu gaat om gestucte muren en plafonds die als eindafwerking dienen of muren (en plafonds) die nog een laatste afwerking krijgen bijvoorbeeld door het aanbrengen van behang. Hij levert altijd goed werk.

Guy Munneke Zeist voor perfect afgewerkte muren

Een van de grote vakbekwame ambachten, levert de stukadoor uit Zeist. Van het werk van een goede stukadoor als Guy Munneke kunt u jarenlang genieten. Het stukadoren van uw muren is een van die mooie klussen die al het harde werk afmaakt dat eraan vooraf is gegaan. Natuurlijk is het ook een rommelige klus, dus het loont zeker de moeite om ofwel de te bepleisteren ruimte vrij te maken van al het meubilair, of het op zijn minst goed te beschermen. Maar een ruimte geheel ontruimen is ook weer in het voordeel van de stukadoor. Hij hoeft zich tijdens zijn werk alleen te bekommeren om zijn werk en niet ook nog om de spullen die in de te stuken ruimte staan. Dat zijn werk alleen maar ten goede komt.

De ruimte voorbereiden

Voordat uw stukadoor begint, helpt het als u de kamer kunt ontruimen en alles kunt afdekken wat niet uit de kamer kan worden gehaald – stucwerk is zoals al eerde benoemd, een rommelige klus. Hij heeft toegang nodig tot een watervoorziening. Probeer een route naar de waterbron te creëren zodat niet het hele huis en vloerbedekking door gips wordt vervuild. Het afdekken van tapijt op die route is natuurlijk te zeerste aan te raden. Verwijder oude plinten voordat de stukadoor aan de slag gaat. Net als de meeste stukadoors vindt ook Guy Munneke dat makkelijker werken.

Hoeveel kost stucwerk?

De tarieven variëren en de kostprijs is afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters, maar natuurlijk ook de staat van de muren. Voor een exacte prijsopgave, neemt u gerust contact met Guy Munneke op.