Eerlijke afhandeling van de financiën als je gaat scheiden

Het is een vervelend onderwerp, maar het moet toch gebeuren: het regelen van de financiën. Zo moet het geld verdeeld worden op de (spaar)rekeningen, maar ook moet er gedacht worden aan de schulden. Daar moet uiteraard een oplossing voor geboden worden. Schakel je een scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden in, dan weet je zeker dat de financiën voor beide partijen op een eerlijke manier worden afgehandeld. Denk hierbij aan het regelen van de hypotheek en bezittingen, maar ook aan advies over je opgebouwde pensioen en eventuele belastingen. Als je deze specialist inschakelt, weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet in deze emotionele periode. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je vraagt eenvoudig een gratis intakegesprek aan.

Zo worden de kinderen niet de dupe van de scheiding

Je gaat scheiden van je toekomstige ex-partner, maar er zijn kinderen in het spel. Je wilt niet dat zij hier de dupe van worden. Kies daarom voor scheidingsbemiddeling door een specialist met persoonlijke aandacht en uitgebreide vakkennis. Niet alleen voor financiële begeleiding bij een scheiding schakel je deze specialist in. Deze zorgt er namelijk ook voor dat je kinderen op een goede en veilige manier opgroeien, waarbij beide ouders betrokken zijn. Samen met jullie stelt Zorgeloosch Scheiden een ouderschapsplan op waarin precies staat hoe de zorg en opvoeding verdeeld wordt, hoe de kosten worden verdeeld en wat de woonsituatie wordt voor je kind. Zo weet je zeker dat je kinderen zo goed mogelijk door de scheiding komen.

Een mediator helpt je om de juiste keuzes te maken tijdens de scheiding

Wil je toekomstige ex-partner niet scheiden of ga je met ruzie uit elkaar? De emoties lopen vaak hoog op tijdens een scheiding. In beide gevallen is het verstandig om een mediator als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat jij en je partner zich niet laten leiden door emoties tijdens de scheiding. Hierdoor weet je zeker dat de zaken goed geregeld worden en dat alles eerlijk wordt verdeeld. Vergeet daarbij ook de kinderen niet. Een mediator zorgt ervoor dat jouw kinderen tijdens de scheiding zo goed mogelijk worden opgevangen en dat zij leren begrijpen waarom jullie deze keuze hebben gemaakt.