Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een speciale spiegel vinden bij Spiegelpracht

Ik wilde graag een unieke spiegel laten hangen maar ik kende geen bedrijven, zoals Spiegelpracht, die zulke spiegel verkocht. Daarom vond ik het een leuke uitdaging om een bedrijf te vinden die mooie en aparte spiegels verkocht voor een goede prijs. Door veel research en webshops van andere bedrijven te hebben gezien, kwam ik uiteindelijk bij Spiegelpracht terecht. Van hun assortiment kun je wel dromen. 

Het aanbod

Voor elk soort kamer heeft Spiegelpracht wel de ideale spiegel voor. Wil je een klein spiegeltje voor op de badkamer? Zij hebben het voor jou! Bovendien kun je in het assortiment kiezen uit vele verschillende soorten vormen en formaten. Van grote spiegels tot kleine spiegels, ze hebben het allemaal. Maar ik ben echt een hollywood fan en ik zie wel eens in films dat mensen een mega spiegel hebben met daaromheen lampen. Dat vond ik zo mooi dat ik ook z’n spiegel in mijn badkamer wilde hebben. Het leek eerst onmogelijk om zoiets te vinden of te krijgen, totdat ik deze zag bij Spiegelpracht voor een mooie prijs. Ik kon mijn ogen niet geloven! Dus ik heb deze meteen besteld in de webshop. Dat was erg makkelijk, ik hoef maar één keer een account te maken en daarna kan ik altijd terug komen en hoef ik niet meer in te loggen. Dat scheelt een hele hoop invulwerk.

Beter had niet gekund!

Nadat ik de aankoop had gedaan, kreeg ik een bevestigingsmail waarin stond dat de spiegel na drie tot vier weken bezorgd zou worden. Na drie weken wachten, kwamen ze de spiegel brengen en monteren aan mijn badkamer. Nu hangt hij er een paar dagen en ik voel mij echt als in de hollywoodfilms. Het is een mooie spiegel en hij had niet beter gekund. Spiegelpracht zal ik altijd waarderen hierom.

Contact

Bent u benieuwd of Spiegelpracht uw ideale spiegel heeft in hun assortiment? Of wat zij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Spiegelrpracht voor meer informatie over de spiegels en diensten die zij leveren.