Breaking News

Heroesinarizona

Een sieraden display, meer dan alleen presentatie

Een sieraden display doet meer dan enkel het product presenteren op een functionele manier. Vaak is de vorm van het display een van de redenen waarom klanten, al dan niet onbewust, kiezen voor uw producten! Hoe komt dat? De manier waarop een sieraad gepresenteerd wordt, zegt ook iets over het product zelf. Neem bijvoorbeeld onze zonnebrillen displays, waarvan eentje een simpele, sluitbare doos is met acht vakjes waar acht zonnebrillen in gedaan kunnen worden. Iets wat je je misschien gelijk al afvraagt, waarom is het doosje afsluitbaar, wanneer het juist bedoeld is om producten te presenteren? Dat is je goed opgevallen, oplettende lezer!

De betekenis van een sieraden display

De betekenis van een sieraden display zoals de doos voor zonnebrillen is iets wat onbewust gecommuniceerd wordt naar potentiële klanten. Dus, waarom is de display in de vorm van een doos? Omdat de doos een gevoel van exclusiviteit geeft aan de klant, alsof de doos speciaal voor hen open is gemaakt. Een doos met een slotje geeft op een of andere manier door dat het gesloten is voor gewoon publiek, en daarom geeft het de klant het gevoel dat deze zonnebrillen exclusief zijn. Dat gevoel zorgt er op zijn beurt weer voor dat de kans op het kopen van de zonnebrillen verhoogt wordt! Wanneer klanten het idee hebben dat iets schaars is, zullen ze eerder geneigd zijn om het te kopen, vandaar ook de op=op teksten die vaak bij acties gebruikt worden.

Kies voor kwaliteit, kies voor Nova

Wij van Nova weten heel goed wat de verborgen krachten zijn van sieraden displays, en raden onze klanten dan ook aan om goed na te denken over het gewenste effect van ieder display op bepaalde sieraden. Een juwelier wil natuurlijk displays die er esthetisch mooi uitzien, en juist de exclusiviteit van de producten communiceert. Een winkel die wat meer huiselijk of rustiek over wil komen, heeft dan andere soorten displays nodig om een andere sfeer te communiceren. Overweeg daarom goed welke effecten je wilt dat de displays op de klanten hebben, en pas zo nodig je keuze aan.