Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een lamelparket kiezen, ja natuurlijk!

Een lamelparket kiezen als vloer voor je woning is eigenlijk altijd de beste keuze. Vroeger waren we nog afhankelijk van houten en stenen vloeren, en waren er geen goedkopere alternatieven. Het mooie van een lamelparket, is dat het betaalbaar is, terwijl je nog steeds de warme sfeer behoudt van een houten vloer. Jij verdient het ook gewoon om een vloer te kunnen krijgen, die geen rib uit je lijf kost, en deze vloer kan je bij Bax Houthandel krijgen. We leggen niet alleen lamelparketten aan, maar ook houten vloeren. Ze komen uit onze eigen fabriek, en daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat onze vloeren van de hoogste kwaliteit zijn, en daarbij ook met de beste materialen gemaakt worden.

Een lamelparket versus een betegelde vloer

Het mooie aan een lamelparket, is dat het in alle opzichten beter is dan een vloer met tegels. Niet alleen in de eerste instantie omdat tegels stukken duurder zijn dan een lamelparket, maar ook om andere dingen. Een lamelparket is misschien niet makkelijker schoon te maken dan tegels, maar een lamelparket zal niet letterlijk alle warmte zuigen uit je voeten. Dat kan verholpen worden met vloerverwarming, maar dat is hartstikke milieuvriendelijk én super duur! Daar wil je toch niet al je geld aan uitgeven?

Een lamelparket versus een houten vloer

Een lamelparket is vrij populair, maar de houten vloer staat ook wel bekend als een van de beste vloersoorten in Nederland. Dat komt vooral omdat een houten vloer een warme uitstraling heeft die ongeëvenaard is door de meeste andere vloersoorten. Maar hier komt het lamelparket, een vloersoort die precies op een houten vloer kan lijken! Het lamelparket en de houten vloer hebben last van dezelfde dingen: verschieten van kleur door het zonlicht en het absorberen van vloeistoffen die gemorst worden. Daar komt de lamelparket toch weer met meer voordeel, omdat een lamelparket veel goedkoper is dan de houten vloer! Een lamelparket kan zo weer vervangen worden door een nieuw lamelparket, maar een houten vloer, die investering wil je er eerst wel uithalen, en dat kan flink diep in de portemonnee tasten.