Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozen verpakkingen, passend voor elk product

Ga niet uit van standaard afmetingen voor dozen verpakkingen als dat niet nodig is. Sinds kort kunt u bij de Dozenhal de doos om uw product een behaaglijke en veilige pasvorm geven. U bent niet meer gebonden aan standaard afmetingen waarbij vaak veel opvulmateriaal benodigd is om de veiligheid van het product te kunnen waarborgen. Wat natuurlijk heel fijn is, want wat voor de één een prima doos is, is dat helaas niet voor de ander. Omdat een goede bedrijfsvoering vraagt om in te springen op de vraag van consumenten, kunt u bij de Dozenhal een geheel naar eigen wens ontworpen doos laten maken. Zelfs als u slechts een kleine oplage nodig heeft. Maatwerk dus. Met of zonder bedrukking.

Dozen verpakkingen van hoogwaardige kwaliteit

De dozen verpakkingen worden ontworpen om de beste te zijn. Dat betekent de beste materialen en het meest nauwkeurige lay-out proces. Het is vaak beter om te geven dan te ontvangen, toch? Zeker tijdens de feestdagen. Het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen, maar het openen van het perfect verpakte geschenk tijdens de feestdagen overtreft alles. Hieronder enkele tips waarom seizoensgebonden dozen verpakkingen aan te raden zijn.

De perfecte geschenkverpakking helpt om op te vallen bij uw klanten en relaties

Er zit een zekere magie in een unieke uitpak ervaring – 49% van de mensen voelt zich namelijk opgewonden om een artikel van een merk te ontvangen wanneer het een opvallende verpakking heeft. Stelt u zich eens voor wat consumenten zullen denken als uw product bij hen voor de deur verschijnt, versierd met afbeeldingen van groene en rode kerstsieraden, contouren van vallende witte sneeuwvlokken, of een hartelijke vakantieboodschap van uw bedrijf. Een onverwacht pakketje prachtig verpakt krijgt aandacht, zorgt voor naamsbekendheid en laat een blijvende herinnering achter wat kan leiden tot extra aankopen. Verpakkingen op maat dragen bij aan de sensatie van het seizoen, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt.

Verder is het interessant om u te realiseren dat:

  • Seizoensgebonden verpakkingen de persoonlijkheid van uw merk aantonen.
  • Een geschenkverpakking voelt aan als een verzamelobject.
  • Decoratieve verzenddozen worden extra veel op Social media gedeeld.
  • Voldoende redenen om in contact te treden met de professionals van de Dozenhal om uw wensen te bespreken.