Breaking News

Heroesinarizona

Dozen op maat bestellen?

Bij de Dozenhal is het mogelijk om dozen op maat te bestellen, wanneer wij de gespecificeerde dozen niet op voorraad hebben. Wat handig is aan dozen op maat bestellen, is dat ze gloednieuw gemaakt worden door de Dozenhal, waardoor de kwaliteit erg hoog is, wat ervoor zorgt dat ze robuust zullen blijven tijdens het transport van spullen. Waarom kiezen voor de Dozenhal?

Waarom bij dozen op maat kiezen voor de Dozenhal?

Waarom zou je dus kiezen voor dozen op maat bestellen bij de Dozenhal? Wat maakt de Dozenhal in dit aspect speciaal, en welke voordelen hebben wij te bieden? Ten eerste, wanneer er vandaag dozen op maat besteld worden, is het al mogelijk om morgen de dozen te leveren. Daarbij kunt u bij de Dozenhal grote partijen goedkope dozen krijgen, we hebben bijvoorbeeld een optie om tweedehands dozen te kopen. Niet alleen zijn die stukken goedkoper dan dozen op maat, maar ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk omdat ze hergebruikt worden! Tot slot is het bij de Dozenhal ook mogelijk om dozen te bedrukken! Erg handig wanneer de dozen op maat een logo nodig hebben, of een soort tekst.

Hoe dozen op maat bestellen?

Hoe kan je dozen op maat bij de Dozenhal bestellen? Dat gaat vrij simpel. Wanneer u ervoor kiest om dozen op maat bij de Dozenhal te bestellen, gaat u eerst naar onze website, en controleert of wij de dozen al niet in onze voorraad hebben. Wanneer dat niet het geval is, kunt u verder gaan met dozen op maat bestellen. Eerst kiest u het formaat en het aantal dozen op maat. Vervolgens kiest u de gewenste kwaliteit van de dozen. Hierbij heeft de Dozenhal drie mogelijkheden: enkele golf licht, enkel golf zwaar en dubbele golf. De dozen op maat die met een dubbele golf gemaakt zijn, zullen natuurlijk kwalitatief sterker zijn dan de anderen. Daarna hoeft u alleen uw gegevens in te vullen, en de aanvraag op te sturen. De Dozenhal staat voor kwalitatieve dozen op maat, voor al onze klanten! Neem een kijkje op onze website, en vraag vandaag nog de offerte aan!