Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

De houten vloeren van Bax houthandel

Wanneer je van houten vloeren houdt, en in de omgeving van Veenendaal woont, heb je waarschijnlijk ook van Bax houthandel gehoord! Bij ons is het mogelijk om houten vloeren in allerlei soorten en maten te krijgen. Op onze website is al te zien dat we zestien verschillende soorten hout gebruiken voor onze vloeren. Dat komt omdat we graag willen dat onze klanten een vloer kunnen krijgen die het beste bij hun persoonlijke kamers past. Iedere houtsoort heeft weer een ander karakter die het aan de kamer doorgeeft, dat hangt af van de patronen binnen het hout, de nerven en de kleuren die samen spelen. Sommige mensen houden van een rustieke, beetje drukke houten vloer met veel verschil tussen licht en donker, anderen juist van rustigere en bleke tinten.

Waarom houten vloeren van Bax houthandel?

Waarom kiezen voor de houten vloeren van Bax houthandel, naast het feit dat we bijna de meeste keuze uit verschillende houtsoorten kunnen bieden? Bij ons weet je zeker dat je de scherpste prijs kunt krijgen voor de vloer, omdat alles in onze eigen fabriek geproduceerd wordt. Wij zijn niet afhankelijk van de marge die je krijgt bij de tussenhandel, maar kunnen zelf alles bepalen. Naast de prijsbesparing, heeft het produceren in eigen fabriek ook het voordeel dat we keer op keer de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen, omdat we precies weten waar alles vandaan komt. Op onze website kan je langskomen om de prijzen te bekijken, geen zorgen, bij ons staan geen lokkertjes, maar gewoon de prijzen zoals ze voor langere tijd al hebben vastgestaan.

Neem een kijkje op onze website

Bij ons op de website is alle informatie te krijgen die je maar kunt wensen over onze houten vloeren. De prijzen zijn beschikbaar, en dan ook echt de prijzen die je bij ons kunt verwachten in plaats van lagere die alleen maar omhoog klimmen des te verder je in het bestelproces komt. Al onze houtsoorten zijn te zien, waarbij je van tevoren al een goed beeld kan krijgen van het uiterlijk binnen de woonkamer. Daarna kan je altijd alles bekijken in onze showroom!