Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Autorijschool Arnhem

Even op Google zoeken naar een autorijschool in Arnhem. Mijn oog valt op verkeersschool Cees Vendrik. Onze dochter wordt straks achttien jaar en wil graag haar autorijbewijs halen. En dan zal ze toch eerst een aantal rijlessen moeten volgen om vervolgens haar rijbewijs te halen. Ze is al geslaagd voor haar theorie-examen, dus dat heeft ze al binnen. Nu moet ze het nog in de praktijk leren. Maar hoe kies je de juiste autorijschool? Het gaat erom dat een rijinstructeur  goed lesgeeft, betrouwbaar en vriendelijk is. En dat jij je op je gemak voelt, zodat je niet met tegenzin en/of angst de weg op gaat. Want iemand kan bijvoorbeeld ook faalangst hebben.

Autorijschool Arnhem bellen

Laat ik deze autorijschool in Arnhem eens opbellen. Het is ook mogelijk om een contactformulier in te vullen, maar persoonlijk vind ik het fijner om even een gesprek via de telefoon te voeren. Ik bel Cees Vendrik op en aan de andere kant van de lijn wordt er opgenomen. Ik zit met een aantal vragen. Wat zijn de tarieven, is het mogelijk om ook een les van anderhalf uur te nemen in plaats van een uur, is er een vaste rijinstructeur, hoe zit het met het slagingspercentage en is er ook een starterspakket?

Cees neemt de tijd voor mij en zo bespreken we een aantal dingen. Hij legt mij ook het één en ander uit over het lespakket. Er zijn verschillende pakketten en zo kan je kijken welk lespakket het best bij jou past. Uiteraard kan je ook losse lessen volgen. Je kan zelfs ook privélessen volgen. Cees komt over als een betrouwbaar iemand en ik denk dat hij genoeg ervaring heeft in opleiden.

Eerste rijles

We spreken af dat dat de autorijschool op de verjaardag van onze dochter zal voorrijden. Het zal voor haar echt een verrassing zijn dat we dit haar cadeau geven. En natuurlijk hopen we dat ze plezier zal beleven tijdens de rijlessen en ook mag slagen. Want het is fijn als je na een tijd je roze papiertje op zak mag hebben en de weg op mag, het geeft je zoveel vrijheid. Er gaat een wereld voor je open!