Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

All Dent verandert gevoelens

Niemand gaat graag naar de tandarts, maar All Dent doet er alles aan om dit gevoel bij velen te veranderen. Er is een truc die je als tandartspraktijk kan gebruiken om het brein van mensen te misleiden. Door het ontwerp van de tandartspraktijk kenmerken te geven die de ruimte gezellig, gastvrij en huiselijk laten aanvoelen, voelt het ineens een stuk minder eng om er te zijn. En als je er eenmaal weg bent, kan het zelfs zo zijn dat je niet alleen naar huis gaat met een goed gebit, maar ook nog eens met een paar geweldige en inspirerende design ideeën die je in je eigen huis kunt toepassen. Klik hier voor praktijkinrichting.

All Dent vanaf design tot uitvoering

Een tandheelkundige kliniek met comfortabele stoelen of een bank en een prachtig plafond met design lampen en muren met schitterende kunst kan onmogelijk karakter missen. Hoe mooi zijn bijvoorbeeld vintage bakstenen muren? Ze zijn het element dat een kliniek zijn uitnodigende en harmonieuze uitstraling geeft en in combinatie met bijvoorbeeld een ronde tafel en een gezellige zithoek geven ze elke wachtruimte het gevoel van een charmante koffieplek. Ik zou zeker zo’n ontwerp kunnen aanpassen voor mijn eigen woning.

Casual en speels

Zoiets eenvoudigs als een koffiehoek en een comfortabele zithoek kan een ruimte die anders een koude en enge ruimte zou zijn, drastisch veranderen. Een krijtbord muur geeft een wachtkamer een echt leuke en speelse sfeer waar kinderen zich op hun gemak zullen voelen. Wat de sfeer alleen maar ten goede komt: meer casual en plezierig. Het is zelfs een kenmerk dat vaak in woonkeukens thuis te vinden is.

Specialist op hun vakgebied

All Dent is gespecialiseerd in het ontwerpen van tandartspraktijken, renovatie, installatie van apparatuur en onderhoud voor tandartspraktijken in Nederland. Zij streven ernaar het beste te bieden op het gebied van traditioneel en innovatief tandartspraktijk ontwerp en zijn toegewijd aan het leveren van volledige tevredenheid. Om een efficiënte en effectieve werkplek in een tandartspraktijk te creëren, zijn vier hoofdgebieden belangrijk: ergonomie, wetgeving, de ‘Wow’-factor, waarde. Waarom zou u moeten kiezen voor All Dent om u te ondersteunen bij het creëren van het ultieme tandartspraktijk ontwerp? Zij hebben hun eigen in-house ontwerpteam dat als geen ander weet wat de wensen van u en uw patiënten zijn. Dat team is zeer ervaren in het zorgen dat elk project op tijd en binnen het budget gereed zal zijn.