Heroesinarizona
Image default
Business / Transportation and Logistics

Achteruitrijcamera systeem voor campers en caravans

Wij Nederlanders staan erom bekend van erg graag met de caravan of camper op vakantie te gaan. Er is dan ook niets leuker dan rondreizen met de caravan samen met je gezien of vrienden. Natuurlijk wil je wel weten dat je veilig aan het rijden bent, want rijden met een caravan achter de wagen of met een grote camper is niet altijd even eenvoudig. Parkeren, achteruit rijden, invoegen, afslaan… Het is geen simpel klusje als je met deze voertuigen op de baan moet komen. Een probleem dat zeker herkenbaar is voor iedereen die er graag met de caravan of camper op uit trekt.

Een goede oplossing voor dat probleem zijn de achteruitrijcameras van VanZwitserland. Deze systeme zijn perfect voor het gebruik bij campers of caravans. Met een achteruitrijcamera heb je een veel beter zicht op wat er zich achter de camper of caravan afspeelt. Daardoor kan je je veiliger op de weg begeven en is de kans op schade of op een ongeval aanzienlijk kleiner. Door het verbeterde zicht wordt het ook makkelijker om manouvres uit te voeren zoals achteruit rijden, achter inparkeren, parkeren en invoegen. Ook is het een plus voor het rijcomfort van de bestuurder.

De achteruitrijcamera systemen bestaan uit een achteruitrijcamera die achteraan het voertuig wordt gepositioneerd en een lcd-scherm voor in de wagen. Voor caravans wordt er een draadloze achteruitrijcamera aanbevolen. De draadloze systemen zijn op caravans veel eenvoudiger om te installeren en verzekeren de wendbaarheid die je ook van je caravan wenst. Voor een camper is er wel een bedraad systeem mogelijk, daarbij is de kans op storingen toch nog iets kleiner. Alle camera systemen kunnen uitgebreid worden met zijcamera’s zodat ook de dode hoeken, en die zijn bij een caravan en camper zeker aanwezig, beter zichtbaar worden. Zo kunnen vakantiegangers met meer zekerheid veilig op vakantie gaan!

https://www.vanzwitserland.nl/